Severina otkrila što sve radi u samoizolaciji: Isprike susjedima

Splitska pjevačica Severina Kojić (48) obavijestila je javnost 14. kolovoza da ima korona virus. Iako nije imala simptome, dobila je, kako kaže, potvrdu da je pozitivna na Covid 19. Test njezinog sina je negativan, a ona se sada nalazi u samoizolaciji, pišu 24sata.

– Drage moje i dragi moji, ne znam kako da vam zahvalim na nevjerojatnoj brizi. Ne stižem odgovoriti i zahvaliti svima, ponekad se moram i odvojiti od telefona. I dalje sam dobro. Vrijeme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobitelu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije… i plešući! Tako volim plesati da se ispričavam susjedima na ponekad preglasnoj glazbi. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprječava (kao i mene) da ne zaplešemo gdje god sad bili – napisala je Splićanka na društvenoj mreži.

Nakon prvotnog kontakta s epidemiologom prošli tjedan, poduzela je sve mjere.

– Obavijestila sam oca djeteta te u dogovoru s njim predala sam mu ga dva dana prije određenom termina da s njim provede samoizolaciju, bez obzira na negativan test – rekla je Severina tada.

Tvrdi kako je bivšeg partnera zamolila za diskreciju, no odmah se pojavila vijest kako se zarazila partijajući po Dalmaciji.

– Da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan – rekla je pjevačica.

Severina je ranije posjetila Bol na Braču gdje je partijala s bivšom manekenkom Ivom Radić (43) i nećakinjom Mijom Popović u beach baru. Plesala je na stolu s čašom pića u ruci, ali masku nije imala. Nije ju nosila ni na svom prvom postkorona koncertu u Splitu, dok joj je bend bio sav zamaskiran.

Na Korčuli se družila s pjevačicama Majom Šuput Tatarinov (40) i Ninom Badrić (48) i Ivom Radić.

Facebook Komentari