HRT-ova voditeljica pozira u badiću dok puni baterije na moru, obožavatelji se dive liniji

Hvatajući zrake sunca na kamenoj plaži, voditeljica Iva Šulentić odlučila je ovog ljeta puniti baterije na otoku Visu, koji joj je kako je prije dala do znanja, jedan od najomiljenijih. Najesen je u Zagrebu na HRT-u čekaju novi projekti, ali prije nego krenu obveze, Šulentić se odmara na moru, piše Večernji.

Dvodjelni badić i slamnati šešir bili su dovoljni da joj obožavatelji udijele komplimente. “Prekrasna kao i uvijek”, “Bravo Iva”, “Najzgodnija”, “Predivna” samo su neki od komentara na njezinim posljednjim objavama. U veljači ove godine Iva je po prvi put iskreno progovorila o razvodu od bivšeg supruga Igora Mikloušića za Story te otkrila kako je to bila teška odluka.

– Mislim da svatko bilo kakav prekid odnosa doživljava na svoj način i na to ima pravo. To je iznimno teška odluka za dvoje ljudi i mislim da poraz može biti jedina riječ s kojom bi se opisao razvod. Uz mnogo drugih – kazala je. Podsjetimo, Šulentić je u kolovozu prošle godine priznala da se razvodi. – Istina je da smo se Igor i ja razišli. Nažalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno.

Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami. Ovo je prvi i posljednji put da o ovoj temi istupamo javno i molim predstavnike medija da poštuju našu želju za privatnošću – izjavila je Iva. Igor i Iva vjenčali su se u rujnu 2016. godine u crkvi sv. Franje Ksaverskog, a nakon obreda svoje su goste počastili odličnim tulumom u Laubi.

– S obzirom na to da sam se udala prije godinu dana, naravno da vjerujem u dugovječne brakove jer se nisam udala s namjerom da se rastanem. S ponosom i ljubavlju gledam i baku i djeda i majku i oca koji su već desetljećima zajedno, u dobrom i kvalitetnom braku punom ljubavi, i dalje se drže za ruke i daju vjeru u ljubav. Dakle, može se! – izjavila je Iva u intervju za 24 sata godinu dana nakon vjenčanja. Iako su djelovali kao skladan par, Iva i Igor, iako su vjerovali u svoj brak, nažalost nisu uspjeli, ali ostaju i dalje prijatelji.

Facebook Komentari