VIDEO Crnogorci napravili najluđi promotivni spot za držanje mjera: Najbolja reklama ikada

Crnogorski promotivni video o preventivnim mjerama u borbi protiv koronavirus oduševio je i nasmijao regiju. U kreativnom videu koji promovira držanje svih epidemioloških mjera vidi se trenutak u životu jedne crnogorske obitelji, piše Večernji.

Dok baka hekla, majka objašnjava ocu obitelji kako je novi dečko njihove kćeri momak koji nosi masku, pere ruke i drži socijalnu distancu. – Iz dobre je obitelji. Nosi masku, pere ruke, drži distancu – govori majka u reklami na što otac koji jede piletinu odgovara: – Ma nemoj.

Nakon što kćer pokaže ocu sliku svojeg novog dečka na kojoj mladić pravilno nosi masku, otac joj komentira kako je zgodan. – Ali, nemoj ni slučajno da ti priđe bliže od dva metra – upozori je otac. No, sljedeća scena je ta koja je razlog za oduševljene reakcije. Spomenuti mladić s fotografije skine masku i kaže djevojci koja sjedi kraj njega u automobilu: – Prelijepa si.

No, u tom trenutku ona skine masku i ispostavi se kako je to njezin otac koji nosi periku nimalo sretan zavodničkim pokušajima novog dečka svoje kćeri, pa ga pošprica u lice s dezinfekcijskim sredstvom. Video je oduševio sve koji su ga vidjeli, te donosimo neke od reakcija na video: ‘Ahahahahah. Ovo mi je dan uljepšalo’, ‘Hahaha. najbolja reklama ikad’, ‘Vrhunski’.

Facebook Komentari