Brkića iskoristili za marketinški trik u moto dućanu, a onda je on došao: Gdje je janjetina?… Nisu ga prepoznali

”Ako Vaso vidi ovaj oglas i dođe kod nas – dobit će mukte janjetinu”, tako se na svojoj Facebook stranici našalila ekipa iz Motorista Bike Shop. No, Milijan Brkić Vaso vidio je oglas i došao

Bilo je to još prošli tjedan kada su reklamirali za bajkere i ”ubacili” Milijana Vasu Brkića. Zaboravili oni i na janjetinu i na Vasu. No on im je u utorak došao na vrata.

”Gdje je janjetina?”, pitao je i smijao se Brkić, piše portal Ni Zagorje malo.

Helena Sugnetić i Marko Butraković, vlasnici dućana, ostali su u čudu. Nisu ga odmah ni prepoznali. S Vasom, naime, nemaju nikakve veze. Do utorka ga nisu ni poznavali.

”Gledam u njega i zbunjeno pitam ‘kakva janjetina?’. Kad smo nakon par sekundi skužili o čemu je riječ i tko je to ušao u dućan, prasnuli smo u smijeh”, prepričali su Helena i Marko.

Izazivali vraga i došao im Vaso u njihov mali dućan.

”I ne širite dezinformacije, ne vozim BMW nego Harley Davidson”, smijao se Vaso.

Dopao mu se ”izazov”, pa je svratio u trgovinu. Netko od prijatelja pokazao mu je post. I dok u Motorista Bike Shopu stoluju Helena i Marko, Vaso se, kad su se upoznavali, nasmijao jer i on ima i sina Marka i kćer Helenu. S Markom je i došao u Motoristu. Nije dobio janjetinu, ali je kupio motorističku opremu za sina, a sebi bajkerske cipele.

Facebook Komentari