Nacional: Nina Badrić pjevala na “korona partyju”, pa umjesto da završi u samoizolaciji, pozirala s Berošem

Novi broj Nacionala objavio je kako je Nina Badrić u trenutku dok je pozirala s ministrom zdravstva Vilijem Berošem i njegovom suprugom Jasminkom, što je objavila i na svojem Instagram profilu, zapravo trebala biti u – samoizolaciji.

Tjednik piše kako posjeduje video snimke i fotografije koje dokazuju da je popularna pjevačica nekoliko dana trebala biti u samoizolaciji, jer je pjevala na rođendanskoj proslavi zagrebačkog odvjetnika Pere Lozice.

Privatna zabava odvila se 6. kolovoza na otočiću Stupe kod Korčule, na privatnoj proslavi za više od 100 ljudi među kojima su bile Maja Šuput i Severina Kojić, koja je ubrzo nakon toga objavila da je pozitivna na koronavirus, a zarazio se i sam Pero Lozica. Više uzvanika ima simptome, o svemu se šuti, a fotografije s rođendana uklanjanju se s društvenih mreža, piše Nacional.

Navode kako je na Korčuli počela omerta u kojoj se po svemu sudeći svjesno prešućuje jedno veće žarište širenja koronavirusa koje se nalazi u neposrednoj blizini tog otoka. Tu zavjeru šutnje vjerojatno podržavaju i lokalne vlasti i to lako moguće jer se žarište pojavilo na proslavi rođendana zagrebačkog odvjetnika Pere Lozice, koja se doslovno prometnula u ono što se odnedavno kolokvijalno naziva „korona-party“. Lozica je jedan od istaknutijih, ali i zagonetnijih investitora u razne poslovne projekte na Korčuli, gdje je u izvrsnim odnosima s lokalnim vlastima. Prema tvrdnjama izvora s neposrednim saznanjima o tom događaju, na proslavi tog rođendana bio je i gradonačelnik Korčule Andrija Fabris, piše Nacional, prenosi Novi list.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Da mi kompa bude Mažuranic frend Stjepan Radic prijatelj Marulić ko buraz Vili Beroš😬 #ostanimonegativni ✌🏻

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Facebook Komentari