Jennifer i Brad prvi put nakon razvoda opet zajedno snimaju

Bivši zlatni par Hollywooda Brad Pitt (56) i Jennifer Aniston (51) sudjelovat će u zajedničkom projektu i to nakon punih 19 godina. Najveći obožavatelji sjećaju se trenutka kada se Pitt 2001. pojavio u humorističnoj seriji ‘Prijatelji’, a gledatelji će uskoro uživati u još jednoj ‘poslastici’, prenose 24sata.

Ovaj put riječ je o virtualnom događaju ‘Feelin’ A live’, točnije čitanju scenarija legendarnog tinejdžerskog filma iz 1982. ‘Fast Times at Ridgemont High’. Komičar Dane Cook okupio je neke od najvećih svjetskih imena u svijetu glume – Jimmy Kimmel, Morgan Freeman, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey i Julia Roberts.

Pojavit će se i legendarni Sean Penn koji je i proslavio gore navedeni film. Brojni fanovi najviše se raduju podatku da će se Jennifer i Brad ponovno ‘susresti’.

– Ovo sam čekala godinama. Brad i Jennifer ponovno zajedno. Angelina će napraviti kaos. Toliko sam sretan, a i ostatak postave je odličan – samo su neki od komentara na Twitteru.

Događaj će se odviti u noći s petka na subotu u 2 ujutro po našem vremenu, a možete ga pratiti na Facebooku organizacije CORE.

Facebook Komentari