Top 4 poze u krevetu: Perec, zmaj, ispravljač i stup

Ima nešto u polaganom, dugom seksu, no ponekad će vezu najviše začiniti onaj “na brzaka”, pišu 24sata.

Isprobajte ove četiri poze za koje stručnjaci garantiraju da omogućuju brzi orgazam i otkrijte koja najbolje funkcionira za vas…

Perec

Dok žena leži na lijevom boku, muškarac treba podvući ispod sebe njezinu lijevu nogu, da ga ona može opkoračiti desnom – tako da njom dodiruje njegov trbuh. Tako će joj noge biti dovoljno raširene, a muškarac će imati pristup njenom klitorisu koji će se izuzetno nadražiti u ovoj pozi.

Stojeći zmaj

Ova poza je izuzetno pogodna za stimuliranje G-točke. Neka ona bude na koljenima, kao za pseću pozu, na samom rubu kreveta. Muškarac stojeći može iskoristiti svoja bedra da joj pritisne koljena i spoji ih, jer će na taj način učvrstiti njezinu vaginu oko svojeg penisa.

Ispravljač

U ovoj pozi ona treba ležati na trbuhu, licem okrenutim prema krevetu. Mora skupiti koljena i malo više podići bokove u zrak. Za veći užitak, žena ispod bokova može staviti jastuk, kako bi penis lakše ulazio.

Poza stupa

Muškarac neka legne na leđa i jednu nogu savije u koljenu, a drugu ispruži. Žena treba biti okrenuta leđima, i to tako što će desnu nogu saviti u koljenu, a lijevu prebaciti preko njegove druge noge. Ova poza podsjeća na obrnutu kaubojku, samo što je izokrenuta. Žena se može pridržavati za koljeno muškarca, a tako ćete oboje postići maksimalno zadovoljstvo.

Facebook Komentari