Za prvo pojavljivanje na ekranu mogla bi zaraditi 320 mil. kuna

Kraljica Elizabeth II. dodijelila je svom unuku, princu Harryju, titulu vojvode od Sussexa, priopćila je Buckinghamska palača, što znači da je njegova američka zaručnica postala vojvotkinja nakon jučerašnjeg vjenčanja održanog u Windsoru

Meghan Markle (38) planira se vratiti na velike ekrane, a producenti tvrde kako bi za prvo pojavljivanje mogla zaraditi 50 milijuna dolara (oko 320 milijuna kuna), piše Mirror.

S princem Harryjem (35) kupila je luksuzni dom u Santa Barbari. Odabrali su tu lokaciju jer je blizu Hollywooda. Holivudski filmaš Paul Feig (57) rekao je kako se šefovi trude pokrenuti posao s Meghan, prenose 24sata.

Na pitanje bi li uzeo Meghan za ulogu u filmu, Paul je odgovorio:

– Dovedite mi je, volio bih. Mislim da je sjajna, njezin sam obožavatelj.

Britanski talent menadžer Jonathan Sigmund Shalit (58) rekao je kako bi njezin povratak na scenu bio fenomenalan.

– Koju god ulogu da igra, svi će je željeti vidjeti. Govorimo o 50 milijuna dolara. Ljudi će biti fascinirani kada se pojavi. Ako se kojim slučajem vrati u ‘Suits’, to će biti najgledanija serija na svijetu – ispričao je za strane medije.

Shalit vjeruje kako će Meghan morati pažljivo odabrati glumce s kojima će raditi ako želi uspjeti u svom povratku. Tvrdi kako Meghan ima nevjerojatne sposobnosti kojima može zadiviti filmske producente.

– Odlično je što se vraća poslu – rekao je.

Meghan i Harry živjeli su u Meghaninom rodnom domu u Los Angelesu nakon što su napustili kraljevske dužnosti. Sada su kupili i uselili se u novi dom u Montecitu pokraj Santa Barbare, skupom obalnom gradu sjeverno od Los Angelesa. Imanje u Montecitu koje uključuje kuću s devet spavaćih soba i 16 kupaonica, bazen, igralište i vrt ruža platili su 14,65 milijuna dolara (oko 93 milijuna kuna).

Supružnici su rekli kako žele raditi nešto što ima smisla i važno je te namjeravaju pokrenuti neprofitnu organizaciju Archewell.

Facebook Komentari