Uživala na Mrežnici: Dečki su se potrudili da ostanem mokra

Svestrana pjevačica Nives Celzijus (38) odmor na terasi ovog je vikenda zamijenila odlaskom na Mrežnicu. Društvo su joj pravili prijatelji, a na Instagramu se pohvalila kako se okušala u kajakarenju, pišu 24sata.

Ako je suditi prema njezinim objava, odlično se provela, a odlazak u prirodu joj je godio. Uz to, imali smo je prilike vidjeti u opuštenom izdanju, bez šminke i provokativne odjeće. ‘Okinula’ je i nekoliko fotografija.

– Ovi dečki su se pošteno potrudili da većinu dana ostanem mokra i hvala im na tome – napisala je Celzijus.

Njezini pratitelji dobro su se nasmijali opisu koji je Nives postavila uz fotografiju, pa su joj pisali kako je domišljata i zabavna. Drugi su napomenuli kako je bila u jako lijepom krajoliku.

Iako je objavila fotografije s prijateljima, Celzijus još uvijek ne otkriva tko je tajanstveni muškarac koji se nedavno navodno pojavio u njezinom životu. Ljubavni život skriva kao zmija noge, no svojim obožavateljima ipak je dala bubicu u uho.

– Ova godina mi je bila izrazito emotivna i puna ljubavi. Nema se tu što puno reći, to je još sve toliko svježe i nevino da iskreno ne znam ni kako bih to nazvala. Možda simpatijom koja je uzvraćena – rekla je Nives za Story.

Facebook Komentari