26.7 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava 4 super jednostavna soka za osvježenje, gotovi su u minuti

4 super jednostavna soka za osvježenje, gotovi su u minuti

Želite li se osvježiti na brzinu, a zdravo, posegnite za voćem. One će vam dati najbolju dozu energije i osvježenja jer je puno vode, a dodatan okus možete postići medom, limunom ili limetom te kokosovim mlijekom, pišu 24sata.

Sok od lubenice

Dvije šalice lubenice narezane na kockice stavite u blender. Dodajte šalicu kokosove vodice te sok jednog limuna ili limete. Izmiksajte. Rashladite s kockicama leda.

Sok od manga i jagode

Dvije šalice narezanog manga stavite u blender i dodajte pola šalice narezanih jagoda. Dodajte pola šalice soka od naranče, sok jednog limuna ili limete i izmiksajte. Dodajte 1,5 šalicu mineralne vode. Poslužite s ledom.

Sok od ananasa i banane

Stavite u blender šalicu narezanog ananasa, jednu nasjeckanu bananu i pola šalice soka naranče. Dodajte i pola šalice kokosova mlijeka te 3/4 šalice vode. Dobro izmiksajte i poslužite s ledom.

Sok od borovnica i limuna

U blender stavite šalicu i četvrtinu borovnica, sok 2 limuna, pola šalice vode i izmiksajte. Procijedite kroz cjedilo i dodajte šalicu i pol mineralne vode, 3 žlice meda i promiješajte. Dodajte u čašu i par cijelih borovnica te nekoliko kockica leda. Uživajte!

Najnovije

Još iz rubrike