Sve je spremno za spektakl: Poznati su parovi Armagedona!

Nakon suradnje na trećoj priredbi Fight Nation Championshipa, 24sata i hrvatska MMA promocija nastavljaju dalje i na Vaše ekrane donose nešto dosad neviđeno na ovim prostorima!

Borci s prostora bivše Jugoslavije naveliko se spremaju za Armagedon, borilački spektakl u kojem će glavna nagrada biti vrijedan ugovor s poljskim KSW-om, dok će pobjednici po kategorijama dobiti ugovor na tri borbe u FNC-u, a sad su napokon doznali i svoje protivnike.

U kategoriji do 66 kilograma borit će se:

Đorđe Stojanović i Nikola Đurđev
Daniel Bažant i Nino Škrijelj
Mateo Bolfan i Nejc Preložnik
Ermin Saki i Gordan Lovrić

U kategoriji do 70 kilograma borit će se:

Bruno Golub i Lazar Kukuličić
Patrik Celić i Hrvoje Stepić
Žiga Mikulan i Marko Bojković
Luka Milidragović i Aleksandar Terezić

U kategoriji do 77 kilograma borit će se:

Miloš Cvetković i Abraham Salimon
Rifat Prušević i Jakob Kosić
David Forester i Marko Ostanek
Ivan Bilić i Luka Cvetković

U najtežoj kategoriji borit će se:

Andi Vrtačić i Đorđe Bukvić
Milan Filipović i Leon Krajačić
Đani Barbir i Ilija Brkan
Ivan Karačić i Stanislav Krofak

Riječ je o turnirskom natjecanju na koje stižu najperspektivniji mladi borci Balkana, a cijeli će program ovog prestižnog natjecanja trajati čak osam tjedana. Borci su raspoređeni u četiri težinske kategorije (66kg, 70kg, 77kg i 84kg), od perolake do srednje. Hrvatski ‘Dana White’ Dražen Forgač je sa partnerima Bobom Bermanom i Narcisom Mujkićem još jednom oplemenio ne samo hrvatsku, već i regionalnu MMA scenu.

Ovaj format natjecanja, ali i samog showa, promijenit će živote boraca koji će sad kroz cijeli proces priprema za borbu prolaziti uz kamere te će javnost moći vidjeti koliko je truda i rada potrebno da bi, neki put, borbu završili u par sekundi ili isto tako izgubili za toliko vremena. Od boraca iz regije do naslova prvaka Armagedona put neće biti lak, ali onome koji dođe do trona, više ništa neće biti isto.

A posebnost ovog turnira je i specijalni ‘Armagedon Show’, emisija koju ćemo emitirati nakon svake runde natjecanja, a u kojoj ćete moći pobliže upoznati natjecatelje te njihov život izvan dvorane, ali i vidjeti kako izgleda priprema za borbu u svim segmentima – od treninga, prehrane, svakodnevnih prepreka pa sve do skidanja kilograma i ulaska u kavez.

Prikazat ćemo onu stranu života boraca koja kreće kada se svjetla reflektora ugase, kad na vidjelo izađu sve njihove želje, ali i strahovi. Pripremite se na dva mjeseca adrenalina, zabave, emocija i uzbuđenja. Pripremite se za Armagedon!

Facebook Komentari