Gužve na cestama: Kod Bosiljeva kolona 8 km. Na granicama se također čeka više sati

Prekinut je promet na staroj cesti kroz Gorski kotar u mjestu Močile kod Vrbovskog (DC3), zbog prometne nesreće. Pojačan je promet na cestama u priobalju, većini cesta u smjeru unutrašnjosti kao i na pojedinim graničnim prijelazima. Na autocestama u blizini odmorišta i čvorova mogući su kraći zastoji, vožnja u koloni, usporeno, javlja HAK.

A1 Zagreb-Split-Ploče: kolona vozila duga oko 8 km između čvorova Ogulin i Bosiljevo 2 u smjeru Zagreba. Uklonjena su vozila iz nesreće no još se vozi usporeno. Kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja. Na Istarskom ipsilonu pojačan je promet u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija. Kolona je duga oko 2 km, dijelom se proteže i na Istarski ipsilon, piše Večernji.

Kolona je i na graničnom prijelazu Goričan, gdje se za ulazak u Hrvatsku čeka oko dva sata. Na graničnom prijelazu Kaštel prema Sloveniji čeka se dva sata za ulaz te sat i pol za izlaz iz zemlje, dok je na Rupi čekanje na izlaz iz Hrvatske oko sat vremena. Čekanje na ulazak u Hrvatsku na graničnom prijelazu Macelj iznosi oko sat i pol vremena. Na državnoj cesti DC1 teretno vozilo je u kvaru između Drežnik Grada i Vaganca te se vozi usporeno.

Facebook Komentari