Klub u Rijeci protiv mjera: U 23 otvaramo, radit ćemo cijelu noć

Kako je Stožer najavio, svi noćni klubovi i kafići svoja vrata će morati zatvoriti u ponoć, no neki se na slažu s time, pišu 24sata.

Noćni klub Indigo u Rijeci je najavio prosvjednu akciju koja će započet u petak navečer. Iz kluba su potvrdili da će svoja vrata otvoriti u 23 sata i raditi cijelu noć.

– Smatramo da je odluka diskriminatorna te u isto vrijeme i besmislena s obzirom na epidemiološko stanje u PGŽ i Istri koje je dobro, stabilno, nema zabilježenih slučajeva zaraze te se poštuju mjere i upute o prevenciji širenja zaraze – izjavio je vlasnik kluba Zoran Komljenović za Fiuman.

– Na kraju vas obavještavamo da ćemo se večeras oglušiti na apsurdnu zabranu Nacionalnog stožera te da će noćni klub Indigo raditi unatoč zabrani, te stoga pozivamo sve predstavnike medija kako bi svojim prisustvom posvjedočili pridržavanju svih mogućih mjera zaštite i sprečavanja širenja zaraze kojih se pridržavamo od samog početka ove krize. Klub Indigo svoja vrata otvara od 23 sata, svi ste pozvani – rekao je.

Facebook Komentari