Dinamo predstavio Tolića: Neću razočarati, ovo je ispunjenje sna

Marko Tolić novi je igrač Dinama! Dosadašnji član Lokomotive prešao je s Kajzerice na Maksimir gdje je još prije deset godina bio u mlađim uzrasnim kategorijama, pišu 24sata.

– Neopisivo sam sretan što sam došao pred ostvarenje dječačkih snova. Znate svi da sam bio dio sustava Dinama gotovo šest godina, a kada kao dijete hodate ovim stadionom na treninge, onda razmišljate samo o tome da ćete jednog dana zaigrati za prvu momčad – rekao je Tolić nakon potpisa.

– Ovim potpisom došao sam na milimetar od toga i zahvaljujem se svima koji su mi pomogli na tom putu. Od moje obitelji, bivšeg kluba i suigrača te vodstvu Dinama koji su mi ukazali povjerenje. Siguran sam kako ih neću razočarati.

Hrvatski prvak nije objavio na koliko je godina potpisao Tolić, no prema saznanjima radi se o petogodišnjem ugovoru i Dinamo će na ovog ofenzivca računati odmah.

Tolića, koji je u prošloj sezoni zabio 14 golova, htio je i Osijek, no on je odabrao Dinamo koji je za njegove usluge platio oko 300.000 eura, čak pet puta manje nego je njegova tržišna vrijednost (1.500.000 eura). Za Lokomotivu je u HNL-u debitirao 2014, a onda su krenule posudbe, Lučko, Dragovoljac, Sesvete, Gorica…

– Bilo je teških trenutaka, prošao sam dosta posudbi, čak sam igrao za B momčad Gorice, to je peta liga. Ali vjera me održavala, davala mi snagu. Bez Boga ne bih bio gdje jesam, nailazio sam na puno problema u posljednje četiri godine, ali sve sam izdržao – kaže Marko, koji ispod dresa nosi majicu iz Međugorja.

– Uvijek dajem sve od sebe, nikad nisam propustio trening, štedio se ili slično. Uvijek idem 100 na sat, pa što Bog da…

Isplatilo se, Dinamo je novi korak naprijed.

Facebook Komentari