Vuco postao najponosniji djed: Kći Brigita rodila je djevojčicu

Pjevač Siniša Vuco (49) pravi je obiteljski čovjek. Ima četvero djece koja su mu najvažnija u životu. A njegovu obiteljsku sreću nedavno je upotpunio još jedan član. Njegova kći Brigita rodila je djevojčicu, pišu 24sata.

– Prije deset dana sam postao djed! Osim što će biti trap zvijezda moja Brigita mi je rodila unuku – otkrio je pjevač za Tportal.

A prinovom u obitelji pohvalila se i ponosna mlada mama Brigita koja je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira s kćerkicom. Kod kuće su je dočekali baloni i cvijeće.

Brigita je četvrto Vucino dijete koju je dobio u braku sa suprugom Jelenom. Osim nje ima i kćer Katarinu te sinove Vilibalda i Luku.

S njima zadnjih devet godina živi u Svetoj Nedelji pokraj Zagreba. A Brigita je povukla i tatine gene, zbog čega je Siniša jako ponosan.

– Piše pjesme i glazbu, radi to sama bez ičije pomoći. Vjerujte mi da se za trap muziku nije rodila talentiranija osoba. Ona je ušla u to iz hobija, a surađuje s producentom, sinom Alke Vuice, Arianom. Alka i ja smo zadnji saznali za to, ali drago nam je to su naša djeca. To što oni stvaraju je nešto strašno kvalitetno. Brigita ima odličan vokal, a i lijepa je na tatu – pohvalio se Vuco.

Facebook Komentari