Uživa u Dubrovniku: Lokasova cura mami poglede

Bivša Miss turizma Jelena Katarina Kapa (26) i i djevojka voditelja te producenta Joška Lokasa (47) već je neko vrijeme na Jadranu. Vruće ljetne dane koristi za odmor i sunčanje na plaži, a fotografijama na Instagramu pokazala je preplanuli ten, pišu 24sata.

Sezonu je Jelena započela u Splitu, zatim je otišla u Trogir pa do otoka Čiova, a sada je u Dubrovniku. ‘Opalila’ je fotografiju u crvenom kupaćem kostimu dok leži na plaži uz more. Potom se snimila kako je zaplivala, a pažnju su privukli njezini atributi.

– Ovo je raj na zemlji – napisali su joj njezini pratitelji, a drugi su joj pohvalili izgled. Među njima se našla i naša strastvena navijačica Ivana Knoll (27).

Jelena često ‘plijeni pažnju golišavim i provokativnim izdanjima. Takva je situacija bila na reviji Snježane Mehun (49) u Splitu prije nešto više od mjesec dana. Lokasova djevojka prošetala je u crno-bijelom badiću, a svojim atraktivnim izdanjem izazvala je oduševljenje svih prisutnih pa su joj i zapljeskali. ‘Nabacila’ je crveni ruž i bila je vidno raspoložena.

Prošle je godine diplomirala na privatnom zagrebačkom fakultetu Odnose s javnošću u sportu. Godišnja školarina košta više od 30 tisuća kuna, a priznaje kako joj je najveća podrška u uspjehu upravo Joško.

Za Story je jednom prilikom otkrila kako je nije pustio na miru dok sve na fakultetu nije privela kraju. No objasnila je kako joj sljedeći korak u životu nije udaja za voditelja.

– Sljedeći korak je biti bolja osoba svakog novog dana koja će izgrađivati životni put i težiti ciljevima. Joško i ja smo pet godina zajedno i jedini plan nam je da se volimo, zajednički život je ionako već godinama na istoj adresi – rekla je Jelena i time dala do znanja da joj je bitnije da su zajedno. U vezi su od 2016.

Facebook Komentari