Šokantni video: Policajac davio djevojku i sjedio na njoj jer nije nosila masku?!

Miči se s mene! Gušiš me, ne mogu disati, vikala je djevojka (21) policajcu u Melbourneu, gdje se odnedavno zbog širenja korona virusa maske moraju nositi i na otvorenom, prenose 24sata.

Policajci su je zaustavili jer nije nosila masku.

Odbila im je pokazati dokumente pa su je odlučili privesti. No način privođenja bio je sve samo ne normalno postupanje. Mučno je bilo gledati kako iskusni policajac ne može izaći na kraj s djevojkom koja je za glavu niža i 20-ak kila lakša.

Policajac ju je primio za vrat, potom ju je bacio i sjeo na nju. Njegova kolegica se je pratila sa strane. Kao i snimatelj za kojeg se ispostavilo da je dečko uhićene djevojke.

Nekoliko puta je policajcu rekao da se makne se nje.

– Ovo je sve zbog je*ene maske?! Ne mogu vjerovati – priča snimatelj, dok se policajac bori s djevojkom.

U Melbourneu je kazna 120 eura ako ne nosite masku.

– Zbog njih bismo se trebali osjećati zaštićeno, pogledajte što rade! Ne osjećamo se zaštićeno, samo traže razlog za ovako nešto – šokiran je bio snimatelj, prenosi 7news.com.

Australska policija potvrdila je incident, priveli su djevojku (21) i terete je za opiranje uhićenju i napad na policajca. No neće je kazniti za nenošenje maske jer, kako su objavili, ispostavilo se da je ona bila izuzeta od tog pravila. No to je neće spasiti od optužbi za opiranje prilikom uhićenja i napad na policajca, što se vidi i na snimci, kad je nogom udarila policajku.

U izvješću policije stoji da je postupanje bilo po pravilima.

Facebook Komentari