Policija otkrila detalje horora u Jelenju gdje je preminuo motorist: Naišao je na čelično uže…

PU primorsko-goranska obavijestila je kako još uvijek traje kriminalističko istraživanje nesreće u šumi u Jelenju gdje je poginuo 21-godišnji Dorian Semion Valentić.

Utvrdili su kako je dobio teške ozljede od kojih je i preminuo zbog nailaska na čelično uže između dva stabla dok je vozio motocikl.

Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je stradali mladić 9. kolovoza oko 20 sati u šumskom predjelu naselja Lopača upravljao motociklom. Dolaskom do privatnih parcela, u vožnji je zahvatio fizičku prepreku – čelično uže postavljeno između stabala što je imalo za posljedicu zadobivanje teških ozljeda.

Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći i reanimaciji, nažalost je preminuo na mjestu događaja.

U sklopu dosad provedenog kriminalističkog istraživanja obavljen je očevid i razgovori s više osoba koje raspolažu s korisnim saznanjima vezanim uz ovaj događaj. O svim dosad prikupljenim saznanjima policija je izvijestila nadležno Županijsko odvjetništvo u Rijeci, u suradnji s kojima se kriminalističko istraživanje nastavlja.”, izvijestili su iz policije, prenose vijesti.hr.

Facebook Komentari