Drugi dan suđenja Zavadlavu: Šerić odustaje od par svjedoka

Suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo nastavlja se danas u 9 sati na splitskom sudu, a Zavadlava će kao i jučer opet dovesti policijskim vozilom iz pritvora u Gospiću u Split, pišu 24sata.

Oko 8.30 na sud je došao Branko Šerić, branitelj Filipa Zavadlava.

Od nekih svjedoka Šerić će odustati, kako je rekao, i neće inzistirati na njihovom saslušanju, no to se ne odnosi na vještačenja.

Jučer su na sudu svjedočili roditelji ubijenih. Svjedočila je Marijana Knežević, majka Marina Bobana, a zatim Vlado Ožić Paić, otac Marina Ožića Paića. Bio im je to prvi put da su se suočili s Filipom Zavadlavom.

Danas se ispituju svjedoci, koji su se neposredno prije i nakon zločina zatekli u Velom Varošu, ali vidjet će tko će se sve od tridesetak pozvanih svjedoka odazvati, na što je jučer upozorila i sutkinja Višnja Strinić, koja je navela da je bilo neurednih dostava poziva, a neki se pozivi ni nisu mogli uručiti.

Jučer je nakon izlaska iz sudnice shrvani otac Marina Ožića Paića izrazi nezadovoljstvo što se morao suočiti sa Zavadlavom, a odvjetnik Branko Šerić, koji brani Zavadlava, pokušao mu je izraziti saučešće radi smrti sina, ali Vlado Ožić Paić ga ili nije čuo ili ga je namjerno izbjegao.

Facebook Komentari