Novi slučaj: Zaražen igrač Barce

Igrač nema simptoma, u dobrom je zdravstvenom stanju i nalazi se u karanteni kod kuće, poruka je Barcelone nakon što su objavili kako je jedan od njihovih igrača zaražen korona virusom, pišu 24sata.

Radi se o igraču koji je dio grupe od devet igrača koji su trebali započeti s pripremama za novu sezonu, tako da sigurno nije riječ o Ivanu Rakitiću (32). Nadalje, iz ‘blaugrane’ napominju kako su sve prijavili nadležnima, kako u sportskom, tako i u zdravstvenom sektoru, a evidentirani su i svi kontakti zaraženog.

Igrač nije bio s nogometašima koji su na popisu putnika za završni turnir Lige prvaka u Lisabonu, tako da nema straha za nastavak natjecanja. Podsjetimo, ranije je objavljeno kako su virusom zaražena i dva nogometaša Valencije te dva nogometaša Atletico Madrida – naš Šime Vrsaljko i Argentinac Angel Correa.

Nogometaši koji su počeli s pripremama za novu sezonu su: Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Jean-Clair Todibo, Moussa Wague, Carles Alena, Rafinha, Juan Miranda i Oriol Busquets te je među njima jedan zaražen.

Odigravanje završnice Lige prvaka u Portugalu nije upitno. Podsjetimo, parovi četvrtfinala Lige prvaka su: Atalanta – PSG (12.8.), RB Leipzig – Atletico (13.8.), Barcelona – Bayern (14.8.), Manchester City – Lyon (15.8.).

Facebook Komentari