Harry je drži kao kap vode na dlanu, a Meghanin bivši tražio je razvod zbog njezine slave

Kraljica Elizabeth II. dodijelila je svom unuku, princu Harryju, titulu vojvode od Sussexa, priopćila je Buckinghamska palača, što znači da je njegova američka zaručnica postala vojvotkinja nakon jučerašnjeg vjenčanja održanog u Windsoru

Meghan Markle (38) našla se na meti kritika kraljevske obitelji otkako je započela vezu s princem Harryjem (35). Jedan od razloga bio je taj što je prethodno već bila u braku prije no što se udala za princa. Sada su ‘procurili’ razlozi zašto se rastala, pišu 24sata.

Biografija ‘Finding Freedom’ otkrila je nove detalje o njezinom prvom braku. Naime, njezin bivši suprug i filmski producent Trevor Engelson (43), za kojeg se Markle udala 2011. i rastala dvije godine kasnije, nije mogao podnijeti njezinu slavu i pozornost koju je dobila zbog serije ‘Suits’ u kojoj je glumila.

U knjizi se navodi kako je Trevor želio da Meghan ovisi o njemu pa mu se nije svidjela činjenica što je uspješnija nego on. Prije braka bili su u vezi sedam godina, no njezina slava naposljetku je okončala njihov odnos.

– Dok su još hodali, Meghan se požalila prijateljima da joj se čini kako Trevoru smeta njezina glumačka karijera. Osjećala je da mu se sviđa što ovisi o njemu. Trevor je navikao da je on hranitelj i da joj stalno pomaže u snalaženju u filmskoj industriji. Kad se to promijenilo, nastali su problemi – rekao je izvor za biografiju o Markle i Harryju. Meghan i Trevor službeno su se rastali 2014., a kao razlog razvoda naveli su nepomirljive razlike.

‘Harry i Meghan osjećali su se zapostavljeno, William i Kate nisu im nikad pružali podršku’
Members of the Royal family watch the Flypast to commemorate Royal Air Force Centenary on the balcony of Buckingham Palace in London

Biografija o Meghan i Harryju, u kojem se otkrivaju detalji iz njihova života izlazi ovaj mjesec. Daily Mail piše kako supružnici ističu da nisu dala nikakav intervju za njihovu biografiju i da ih nitko nije kontaktirao.

– Ova se knjiga temelji na vlastitim iskustvima autora kao članova kraljevske službe za medije i vlastitom neovisnom izvještavanju – rekao je njihov glasnogovornik za strane medije. Novinari koji su biografiju napisali kažu kako su im informacije dali prijatelji supružnika i da su istinite.

Facebook Komentari