Brozović i odvjetnik pobijedili na sudu: Vraćena mu vozačka

Žalba usvojena! Na radost Marcela Brozovića i njegovog odvjetnika Danila Buongiorna koji je uspio “pobijediti” argumente tužilaštva i vratiti hrvatskom reprezentativcu vozačku dozvolu, pišu 24sata.

Brozović je, podsjetimo, prije mjesec dana imao novi nenogometni eksces kada je automobilom Rolls Royce vrijednim 300.000 eura prošao kroz crveno svjetlo. Policija ga je zaustavila, a on je napuhao malo više od 0,5 promila.

Takve se brojke toleriraju u Italiji, a u obranu odvjetnik je uzeo i mogućnost neispravne tehnologije, što je sud uvažio i presudio u korist Brozovića i Buongiorna.

Osim vozačke dozvole tog 11. srpnja Brozović je ostao i bez dijela plaće, klub mu je uzeo 100 tisuća eura, a to će ostati u klupskoj blagajni.

Svemu unatoč Brozovićeva uloga u Interovoj momčadi nije bila ugrožena, u čemu je ulogu odigralo i “kajanje”, odnosno javna najava da će odsad piti samo – vodu.

– Obećavam, samo voda – napisao je Brozović na Instagramu i nasmijao suigrače iz reprezentacije i kluba.

Objavu su komentirali Ivan Perišić, Dejan Lovren, Romelu Lukaku…

– Imaš novi nadimak #gaziranavoda – napisao je Perišić, a Lovren dodao:

– Znači, lagano taksi!

Možda i jest bio dosad, ali Rolls Royce opet će u pogon. Inače, Brozu to nije bilo prvi put da se “zaigrao” za volanom. Prije četiri godine je dvaput prošao kroz crveno na ulicama Velike Gorice, a tada je napuhao 0,87. Još veći problem je bio što nije imao vozačku koja mu je oduzeta dva mjeseca ranije…

Facebook Komentari