Barbara sve mršavija: Uništila si se. Pod hitno pet kila gore

Voditeljica Barbara Kolar (50) godinama oscilira u kilaži. Već je i njoj samoj dosta govoriti o tome. No nemoguće je ne primijetiti kako je trenutačno mršavija no ikad, pišu 24sata.

Na Instagramu je objavila fotografije koje to i dokazuju. No našla se na meti kritika svojih pratitelja, koji smatraju kako je pretjerala. Ne sviđa im se njezina mršava figura.

– Barbara, uništila si se. Poštujem tvoju želju za vitkom linijom, ali ako nisi bolesna, pretjerala si. Ako je istina da fotografije dodaju kile, kakva si tek onda u stvarnosti? Pod hitno pet kila gore! Vrati se na staro, bolje ti stoji – pisali su joj.

Kolar nije odgovarala na komentare, a bilo je i onih koji su joj stali u obranu. Poručili su dežurnim kritičarima kako je ipak bitnije što ona misli i kako se osjeća.

Nedavno su nam upućeni s HTV-a rekli kako voditeljica sada nosi konfekcijski broj 32. Lani je, kako je priznala, nosila konfekcijski broj 36. Iz prehrane je izbacila ugljikohidrate, a svaki dan pješači po 10 kilometara.

– Oduvijek imam očajno spor metabolizam koji je, s godinama, sve gori. To znači da sam, kad me vidite u stanjenoj verziji, vjerojatno mjesecima prije jela zanemarive količine hrane upitne zanimljivosti. I da sam, s obzirom na sporost i dosadnost tog procesa, zahvalna majčici prirodi što me barem odredila kao tvrdoglavog i upornog sivonju – izjavila je svojedobno.

Barbara je za Story jednom prilikom rekla kako su rezultati bili vidljivi tek nakon duljeg perioda odricanja. Jede minijaturne obroke pune povrća uz kvalitetne proteine i masti, a ne jede kruh, tjesteninu i slatkiše.

Facebook Komentari