U Splitsko-dalmatinskoj županiji 24 novozaraženih

U Splitsko-dalmatinskoj županiji 24 je novozaraženih – iz Splita 6, Imotskog 3, Kaštela 2, Makarske 3, Sinja 1, Brela 1, Klisa 2, Podbablja 1, Podstrane 1, Prološca 1, Runovića 2 i Zmijavaca 1. Uz 24 novooboljele osobe pozitivne na Covid infekciju sa područja Splitsko dalmatinske županije još je 8 osoba iz drugih županija pozitivno na Covid infekciju i to 2 osobe iz Osječko baranjske županije, 4 osobe iz grada Zagreba, 1 osoba iz Krapinsko zagorske županije te jedna osoba iz Brodsko posavske županije.

Od 24 novooboljele osobe sa područja Splitsko dalmatinske županije, 11 osoba su kontakti prethodno oboljelih osoba dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju.

561 osoba nalazi se u samoizolaciji. 18 COVID pozitivnih osoba nalazi se na bolničkom liječenju u KBC-u Split dok se 1 osoba nalazi na respiratoru. U karanteni se nalaze 4 strana državljanina.

Stožer civilne zaštite Požeško-slavonske županijie potvrdio je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom. U ovoj županiji trenutno su četiri oboljele osobe koje se nalaze u kućnoj izolaciji, a 36 osoba je u samoizolaciji.

Facebook Komentari