Stipe u Vegasu: Orao je sletio…

U nedjelju u samo svitanje zore prema našem vremenu izravno iz Las Vegasa očekuje nas najjači susretu u oktagonu ove godine: treći susret Stipe Miočića (37) i Daniela Cormiera (41), pišu 24sata.

Orao je sletio, napisao je ispod fotografije na svome instagramu borac hrvatskih korijena, Stipe Miočić. Ovaj Hrvat s Američkom adresom priprema se za borilački spektakl godine – najbolju UFC borbu – treći susret njega i Daniela Cormiera. U prvoj borbi je pobijedio DC, iako mnogi tvrde – nepravedno i neopravdano, ali je zato nakon druge borbe pobjedničko kolo zaplesao Stipe Miočić.

Bio je to 19. kolovoza 2019., proslavio je Stipe nakon toga 37. rođendan kao svjetski prvak jer je dva dana ranije istukao je Daniela Cormiera i vratio pojas.

– Iscrpljen je i otišao je s bebicom leći. Čvrsto spavaju – govorila je novinarima u Clevelandu njegova žena Ryan Marie Miočić tada.

Ususret trećoj, Cormier tvrdi:

– Stipi je bez razloga naraslo samopouzdanje. Ionako ću ja sada pokazati da sam najbolji na svijetu i da prva pobjeda nije bila slučajna, a to je mogao vidjeti svatko tko ju je gledao.

– Ako želiš napredovati, uvijek budi učenik – napisao je prije tri tjedna Miočić na svome Instagramu, a u komentarima njegovi obožavatelji komentiraju da je zvijer koja je spremna pokazati da je najbolji na svijetu.

Ovog puta trebate biti spremni na teških pet rundi. Mislim da će obojica doći na svom maksimumu. Ovo nije borba u koju možeš donijeti jednu vještinu. Obojica moraju pružiti svoju najbolju borbu. Mislim kako će ovo biti teža i neizvjesnija borba od prve dvije. U njima su obojica pronašli neko iznenađenje, ali sad mislim kako toga više nema, jasno je poručio bivši borac, a danas UFC-ov komentator Dan Hardy (38) u emisiji ‘Inside the Octagon

Facebook Komentari