Šokirao ih račun za dvije kave uz koje nisu dobili ni čašu vode: Nečijoj bahatosti nema kraja

Facebook stranica “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca” objavila je u nedjelju fotografiju računa na kojemu se vidi da su dvije kave s mlijekom plaćene 46 kuna. Uz objavu je napisana napomena kako nije riječ o kafiću u Dubrovniku, piše Večernji.

Dalmatinski portal doznao je da je račun izdan u jednom ugostiteljskom objektu u Korčuli. Iako je Korčula već poznata kao ne baš jeftina destinacija, račun za dvije kave iznenadio je goste koji tamo svake godine ljetuju. “Dok neki čine sve kako bi od sezone spasili što se spasiti da, nečijoj bahatosti po pitanju dizanja cijena nema kraja pa ćete tako u jednom, za mene, sasvim običnom kafiću u Korčuli za dvije kave s mlijekom izdvojiti 46 kuna.

Dvi kave s mlikon 💪#nijedubrovnik

Gepostet von Dnevna doza prosječnog Dalmatinca am Sonntag, 9. August 2020

Cijena kao na Stradunu, a lokacija i stupanj elitnosti sasvim običan. Šok bi se možda lakše podnio uz onu standardnu čašu vode koja se posluži uz kavu, ali ovog puta nije je bilo”, požalio gost lokala.

Cjenik nije pogledao prije narudžbe, a ovakve cijene zasigurno su formirane imajući u vidu stranog, a ne domaćeg gosta. Novinari Dalmatinskog portala nazvali su lokal koji je izdao račun. Javila im se žena na recepciji koja ne vlada baš najbolje hrvatskim. Pokušali su objasniti da su gosti šokirani računom za kavu.

“Pođite u Dubrovnik, tamo ćete je platiti 50 kuna”, kazala im je.

Facebook Komentari