Nikolina Ristović: Obožavam nositi nakit. Pa čemu drama?

Voditeljica Nikolina Pišek Ristović (44) na ljetovanju u Kaštel Starom proživljavala je pravu dramu. Sa suprugom Vidojom Ristovićem (42), djecom i prijateljima 19. srpnja stigla je u vilu koju je rezervirala preko Vip Holiday Booker, a iz koje su nedugo nakon navodno i izbačeni. Nikolina je otkrila kako joj je tijekom boravka nestao novac i skupocjeni nakit, pišu 24sata.

Navela je da je riječ o novcu u gotovini (65 do 68 tisuća eura), muškom satu Custos (18 tisuća eura), satu Rolex Daytona rose gold (35 tisuća eura), narukvici Cartier Love s brilijantima (46 tisuća eura), muškom satu Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 tisuća eura), ženskom prstenu Cartier Panther (25 tisuća eura) te Chopard prstenu 3.75 ct (bijelo zlato) vrijednosti 65.000 eura.

– Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala biti kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim ga mijenjati. Zašto ja to ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav – rekla je Nikolina za Slobodnu Dalmaciju. Voditeljica je otkrila i kako joj je vlasnik agencije poslao molbu za saniranje štete u vili.

– Uputili su nam odštetni zahtjev koji se odnosi, vjerovali ili ne, na tri četke za WC, bravu ulaznih vrata koju su vlasnici mijenjali u noći tog užasa, potom bravu na kliznoj stijeni koja se, istina, zaglavila, što smo im i rekli. Naveli su još i stolić na kojem je nešto proliveno, u sobi koju su koristile dvije djevojčice. Traže i dubinsko čišćenje cijele kuće zbog prisutnosti životinja, to pravdaju time što neki budući gosti poslije nas mogu pokupiti alergiju – dodala je voditeljica.

Facebook Komentari