Zoran Mamić: Bolje poznajem Cluj, ali naš se cilj zna mi želimo pobijediti

Dinamo će u 2. pretkolu igrati protiv boljeg iz susreta malteške Floriane i rumunjskog Cluja! Na ždrijebu u francuskom Nyonu hrvatski je prvak saznao protivnika protiv kojeg će vjerojatno igrati u gostima, sve ovisi o tadašnjoj situaciji s korona virusom, pišu 24sata.

– Gostujuća utakmica, s obzirom da se igra na jednu utakmicu, ne znam što nas čeka. Vidjet ćemo, pratit ćemo. Više poznam ekipu Cluja nego Maltežane, iako ne treba ni njih odmah otpisivati – kaže trener Dinama Zoran Mamić pa dodaje:

– Igraju kod kuće, vjerojatno tamo na Malti će biti i uvjeti drugačiji – kaže.

I dok se Dinamo tjednima nadao kako će se morati natjecati tek od trećeg pretkola, Lyon im je ‘uprskao’ planove izbacivši Juventus zbog čega će ‘modri’ ipak krenuti iz drugog pretkola. Dinamo ždrijeb čeka kao nositelj u skupini 1. U toj su skupini još bili švicarski Young Boys i pobjednik susreta Celtica i Reykjavika.

– Treba vidjeti, ali trebamo se pripremiti i trebamo ih analizirati u ovom kratkom periodu što je više moguće, ali naš cilj se zna. Mi želimo proći to drugo pretkolo, mi želimo u treće, nema kalkuliranja, želimo pobijediti, vjerujem u momčad i da ćemo razveseliti – rekao je Mamić.

Na Maksimiru su i prije ove podjele po skupinama htjeli izbjeći klubove poput Cluja, Ferencvaroša, i Midtjyllanda, a od ta tri kluba koja su u teoriji najjači protivnici, Dinamo je u svoj dio ždrijeba dobio – dva! Potencijalnih protivnika je bilo šest, ali na kraju su ‘modri’ izvukli one iz, najvjerojatnije, Rumunjske.

Facebook Komentari