Reakcije navijača Dinama na ždrijeb: Ovo je katastrofa, neće biti dobro

Nogometaši Dinama gostovat će kod pobjednika dvoboja malteškog prvaka Floriane i rumunjskog prvaka Cluja u utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu prvaka, odlučeno je danas na ždrijebu u Nyonu.

Nakon što je doznao protivnika, modri je klub na Facebook stranici pitao navijače za mišljenje. Prenosimo neke od komentara. Mišljenja su, kao i obično, podijeljena. Jedan dio navijača vjeruje da će Dinamo igrati protiv Cluja i da će proći, piše Večernji.

“Ivica Popek Ako niste u stanju proći Cluj niste ni zaslužili igrati Ligu prvaka. Tamo nas čekaju još teži protivnici”, piše jedan navijač, dok drugi dodaju: “Katastrofa, nadam se da ćemo proći, ali ovo je najteži koji smo mogli dobiti.” “Gazimo k’o plitak potok.”

“Ako s ovima ne mogu onda ne trebaju ni igrati.” Drugi dio navijača smatra da je Cluj iznimno kvalitetan i da bi mogao izbaciti Dinamo. “Mišljenje da ćemo ispasti odmah”, piše jedan navijač.

“Cluj skoro bio u Ligi prvaka prošle godine (izbacili Makabi i Celtic), prošli skupine Europske lige, od Seville tek ispali zbog gola u gostima… Skraćeno rečeno, ne bu dobro.” “Nadam se ispadanju te smjeni nametnutog trenera.”

“Teško, Cluj je poprilično jak, a Dinamo samo prodaje i prodaje, a slabo se pojačava…” Podsjećamo, pobjednik će se plasirati u 3. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, a poražena momčad natjecanje će nastaviti u 3. kolu kvalifikacija za Europsku ligu.

Facebook Komentari