Demantij Liburnia Riviera Hotela na priču gošće koja je rezervirala zatvoreni hotel u Opatiji

Na našu redakciju stigao je iz hotela demantij na priču, pa ga u cijelosti prenosimo:

Prije svega i najvažnije je da se još jednom ispričavamo našoj gošći.

U ovom slučaju rezervacija je napravljena 7. kolovoza 2020. godine u 23:40 sati preko platforme Booking. Gošću smo kontaktirali i obavijestili o promjeni hotela sljedeće jutro, 8. kolovoza 2020. godine, u 9:28 sati preko njezine adrese elektroničke pošte na platformi Booking. Iako je gošća bila obaviještena o promjeni hotela satima prije vremena prijave u hotel u 14 sati, učinili smo sve kako bi joj bilo što ugodnije tijekom njezinog boravka i ponudili joj višu razinu smještaja od rezerviranog u hotelu s pet-zvjezdica. Žao nam je da nastalu situaciju nismo mogli riješiti na licu mjesta razgovorom i isprikom koju je direktor hotela nudio gošći, a ona odbila, već preko medija. S obzirom da je gošća prihvatila našu ponudu da je smjestimo u hotel više razine smještaja bez naknade, učinit ćemo sve da bude zadovoljna svojim boravkom.

Zbog korona krize i kasnijeg početka turističke sezone, i mi smo se kao i cijela turistička industrija svakodnevno prilagođavali novonastaloj situaciji. Hotele otvaramo i naše resurse prilagođavamo sukladno interesu i porastu broja gostiju, kako bi ispunili njihova očekivanja i potrebe, ali istovremeno i održali poslovanje. Upravo iz tog razloga hotel Imperial još uvijek nije otvoren.

Hotele promoviramo i marketinški oglašavamo na različitim kanalima s ciljem da budu prepoznatljivi i prisutni na tržištu i nakon krize izazvane korona virusom, kad će se i sama turistička industrija vratiti normalnom poslovnom funkcioniranju. Od iznimne je važnosti da smo prisutni na tržištu i otvoreni za rezervacije za kasniju turističku sezonu, ali i za novu koja je pred nama, za koju se nadamo da će biti bez ikakvih ograničenja. Tijekom cijele korona krize pripremali smo se za turističku sezonu, dodatno zapošljavajući sezonske radnike uz naših stalno 486 zaposlenih i ulažući u turističku ponudu Opatije za ovu i mnogo nadolazećih sezona, dodatno investirajući i 23,5 milijuna eura u preuređenje legendarnog hotela Kvarner koji bi trebao biti otvoren u sezoni 2021. godine.

Liburnia Riviera Hoteli

Rezervirala hotel koji je zatvoren, iz hotela kažu da su je obavijestili preko e-maila

Facebook Komentari