Simonu Cowellu hitno operirana leđa, pao je s električnog bicikla

Glazbeni mogul i član žirija u američkoj inačici showa ‘Supertalent’, Simon Cowell (60), hitno je prebačen u bolnicu nakon što je imao nesreću. Pao je s bicikla i morao je operirati leđa u subotu navečer. Nesreća se dogodila u Malibuu dok je zvijezda testirala novi električni bicikl u dvorištu kuće, ispričao je dobro upućeni izvor za američke medije, pišu 24sata.

– Slomio je kičmu i u subotu poslijepodne mu je zakazana operacija – rekao je izvor. U trenutku kad je pao, s njime su bili i članovi njegove obitelji.

Cowell je proveo karantenu sa svojom djevojkom Lauren Silverman i njihovim sinom Ericom (6), kao i dječakom Adamom (14) kojeg je Lauren dobila iz prijašnjih veza.

Cowell se okrenuo biciklizmu jer mu je upravo to pomoglo da izgubi oko 27 kilograma od lani. U karanteni je uživao, to mu je smirilo životni stil i potaknulo ga da jede zdravo. Pridržavao se zdravih navika poput doručka, sam je kuhao, vježbao…

Nedavno je rečeno kako Simon prodaje svoju kuću u Los Angelesu. Vrijedna je devet milijuna funti (više od 74 milijuna kuna), a ima šest spavaćih soba, bazen, teretanu, wellness i kino.

Tu je kuću Cowell kupio prije 16 godina. Prijateljima je rekao kako će živjeti u Malibuu, jer želi mirniji život, daleko od holivudske buke.

– Simon obožava ovu kuću, to mu je još donedavno bila kuća iz snova. No, sada želi živjeti jednostavnijim životom i stvoriti uspomene sa svojim sinom i partnericom. Ovo je kraj jednog razdoblja, ali raduje se novom poglavlju u životu – rekao je mogulov blizak izvor za strane medije.

Facebook Komentari