Talijani tvrde: Andrea Pirlo će postati novi trener Juventusa

Nakon brzog otkaza Sarriju, iz Torina stiže još jedna bomba! Na klupu Juventusa trebao bi sjesti Andrea Pirlo (41) kojemu će ovo biti prvi trenerski posao! Trebao je voditi mladu momčad Juventusa kao svoj prvi trenerski posao, ali izgleda da će ipak odmah na teži posao koji će mu biti veliki izazov!

Predsjednik Juventusa Andrea Agnelli odabrao je upravo Pirla, tvrdi poznati insajder za talijansku Serie A, Fabrizio Romano. Nezadovoljstvo unutar svlačionice, loša atmosfera, ali i loš izgled na terenu uvjetovali su otkaz za Maurizija Sarrija koji svoju strategiju nije uspio u potpunosti pretočiti na Juventus. Nije ‘kliknuo’ s igračima, a redom bivši nogometaši Juventusa su s oduševljenjem dočekali njegov odlazak iz Juventusa, pišu 24sata.

Među njima je bio i naš Mario Mandžukić kojeg navijači Juventusa još uvijek ne mogu prežaliti. A naš Mario nije bio suigrač s prema svemu sudeći novim trenerom Juventusa jer je taman stigao u redove kluba iz Torina nakon što je Pirlo otišao u američki New York City.

Tako će ‘stara dama’ na klupi imati legendu talijanskog nogometa koja još nije imala iskustva u trenerskom poslu.

Facebook Komentari