I predsjednik i premijer stigli na ljetni godišnji na Hvar

Odmah nakon proslave obljetnice Oluje u Kninu predsjednik Zoran Milanović sa suprugom uputio se na godišnji odmor koji provodi u državnoj rezidenciji vila Kovač na Hvaru, piše RTL.

Milanović je često u Vili Kovač boravio s obitelji i dok je bio premijer. Vila Kovač sagrađena je sredinom 20. stoljeća na površini od oko 2856 metara četvornih, a tamo se odmarao i Vladimir Bakarić, prenose 24sata.

Površine je oko 200 četvornih metara. Smještena je na samom kraju hvarske šetnice, u velikom vrtu, s neposrednim pristupom javnoj plaži i vezovima za plovila.

Na snimci koju je objavio RTL vidi se kako se predsjednik i njegova supruga Sanja Musić Milanović spuštaju niz stepenice te ulaze u plovilo pomorske policije gdje se predsjednik pozdravlja s policajcima i nakon toga napuštaju pristanište i odlaze u daljinu.

Osim njega, na Hvaru je sa suprugom i premijer Andrej Plenković koji je u popodnevnim satima u petak viđen u Vrboskoj.

– Policija ga je čekala da dođe autom, a onda je pokupio je cvijeće te se sa suprugom ukrcao u brodicu te otišao. Bio je nakratko atrakcija, nonice su ga gledale s dvogledima – javlja čitatelj.

Facebook Komentari