Vraća se Liga prvaka! Evo gdje možete pratiti atraktivne rivale

Napokon: opet se igra Liga prvaka! Luka Modrić ima skoro pa nemoguću misiju na Etihadu kod Guardiolinog Man Cityja, Šutalo i Pašalić idu na PSG, Rakitić ima uzvrat s Napolijem, a Perišić će Bayernom obaviti formalnost protiv Kovačićevog Chelseaja, pišu 24sata.

Završnica Lige prvaka igra se u Lisabonu, na stadionima Benfice i Sportinga. Od 12. do 15. kolovoza igraju se četvrtfinala, polufinala su 18. i 19. kolovoza, a finale je na Luzu 23. kolovoza.

U četvrtfinalu igraju PSG – Atalanta, Leipzig – Atletico. Ovi su klubovi u jednom dijelu ždrijeba i dat će jednog finalista. Pobjednik para Lyon/Juventus u četvrtfinalu ide na pobjednika para Real/Manchester City. Barcelona/Napoli u četvrtfinalu idu na Bayern/Chelsea.

Podsjetimo, utakmice Lige prvaka možete gledati na kanalima Planet Sporta i HRT-a. Liga prvaka se vraća u petak. Prvo se igraju uzvrati osmine finala. U petak Juventus dočekuje Lyon, Francuzi brane 1-0, a Manchester City dočekuje Real, Englezi brane 2-1.

U subotu Bayern doma brani 3-0 protiv Chelseaja, a na Nou Campu igraju Barcelona i Napoli. Prva utakmica završila je 1-1.

Liga prvaka, TV raspored

Manchester City – Real Madrid (petak, 21 sat) – PlanetSport 1

Juventus – Lyon (petak, 21 sat) – PlanetSport 2

Barcelona – Napoli (subota, 21 sat) – HRT 2

Bayern – Chelsea (subota, 21 sat) – PlanetSport 1

Hrvati u Ligi prvaka: Mario Pašalić, Boško Šutalo (Atalanta), Šime Vrsaljko (Atletico), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Chelsea), Ivan Perišić (Bayern), Luka Modrić (Real Madrid).

Facebook Komentari