Ne žele priznati: Ovi horoskopski znakovi su najveći prikriveni romantici

Postoje znakovi zodijaka koji su u tajnosti romantični. Vjerojatno neće stajati vani na kućnom pragu, držeći buket i čokolade, ali sigurno vas znaju pomesti s nogu! Znakovi koje smo naveli dolje su malo suptilniji i nepredvidljiviji. Međutim, kad god imaju svoje romantične “vibracije” i žele pokazati koliko im je stalo, oni stvarno znaju kako da se njihov partner osjeća kao najvoljenija osoba na svijetu, prenosi Pinkvilla.

Jarac

Jarci baš i ne voli osjećajnost i emocije, ali se uvijek sjećaju važnog datuma ili događaja. Dobro su organizirani, pouzdani, ali tajnoviti romantici. Možda vas ne podsjećaju da vas vole bilo kojeg određenog dana, ali onog dana kada to učine, činit će to posvećeno i s puno predanosti.

Ovan

Ovan je prvi astrološki znak u zodijaku i oni su uvijek početak nečeg energičnog i vatrenog. Ovnovi nisu sjajni u pamćenju godišnjice, ali će vas iznenaditi poklonima i putovanjima. Oni su mnogo spontaniji i vole živjeti u trenutku, što ih čini ne baš sjajnim planerom, ali kad udari točno vrijeme, oni daju sve od sebe u neizmjernim slatkim gestama.

Djevica

Djevice su jedan od najpažljivijih znakova zodijaka i uvijek obraćaju pažnju na najsitnije detalje. Sve rade bez prigovaranja ne obraćajući pažnju na svaki njegov detalj. Djevica vam neće dati veliki poklon ili pisati ljubavna pisma, oni izražavaju svoju romantičnu stranu s malim gestama. Uvijek čekaju da se osjećate posebno. Pružit će vam srdačne komplimente, pažnju i napraviti planove s vama, piše Večernji.

Facebook Komentari