Psić postao zvijezda Instagrama jer sliči pjevačici Lady GaGi

Shih tzu imena Bontenmaru na Instagramu prati više od 20 tisuća ljudi. Privukao ih je zbog, kako ističu pratitelji, velike sličnosti s pop zvijezdom Lady GaGom (34), pišu 24sata.

Petogodišnji psić Bontenmaru, koji je nazvan po japanskom samuraju, živi u Tokiju, a njegova vlasnica Tomoyo Matsuura smatra da slavu duguje svojoj frizuri, zbog koje ga svi uspoređuju s GaGom iz spota za pjesmu ‘Poker Face’.

– Bontenmaru ide frizeru svaka dva do tri mjeseca, a ja ga ručno šišam svaki treći tjedan – rekla je vlasnica za Daily Mail.

Na njegovom Instagram profilu mogu se pronaći različite fotografije i videosnimke, koje prikazuju njegovu svakodnevicu. Obožavatelji dolaze iz svih dijelova svijeta i stalno ga obasipaju komplimentima.

“Presladak je”, “Najslađi pas kojeg sam vidjela”, “Isti Lady Gaga u mlađim danima”, pisali su mu komentatori, a bilo je i onih koji su pohvalili vlasnicu.

– Svaka čast na trudu. Svaka dlaka je na svom mjestu. Vidi se da mu posvećujete puno pažnje – bio je jedan od komentara.

Facebook Komentari