Obračun u Županji: Alkoholizirani policajac potukao se s mladićem ispred noćnog kluba

PU Vukovarsko-srijemska izvijestila je kako je u nedjelju, oko 3 sata, u Županji izvan noćnog kluba došlo do sukobljavanja nekoliko osoba u kojem je sudjelovao i policijski službenik. Naime, policajac je bio izvan službe, a prijavio je kako je u tom sukobljavanju napadnut od više osoba, piše Večernji.

Prema navodima policije, dolaskom ophodnje i poduzetim izvidima utvrđeno je da je došlo do verbalnog i tjelesnog sukoba između njega i jednog starijeg maloljetnika, pri čemu su obojica lakše ozlijeđena.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je predmetni policijski službenik bio pod utjecajem alkohola te da je ušao u sukob s drugom osobom, zbog čega će načelnik PU vukovarsko-srijemske protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka zbog sumnje da se nedolično ponašao izvan službe (teža povreda službene dužnosti) – izvijestila je PU.

Dodaju i kako je o svim utvrđenim činjenicama i okolnostima pod kojima se odvijao događaj sa starijim maloljetnikom, koji je također bio pod utjecajem alkohola, policija izvijestila nadležno državno odvjetništvo.

Facebook Komentari