Nataša Janjić: Bilo mi je teško što suprug nije mogao biti sa mnom na porodu

Glumica Nataša Janjić Medančić (38) i njezin suprug Nenad Medančić (36) bogatiji su za jednog člana obitelji. Prije manje od dva tjedna, na svijet im je došla djevojčica Kaja. Presretna Nataša vijest o prinovi podijelila je na Instagramu, pišu 24sata.

Nataša je trebala roditi u kolovozu, no njezina malena Kaja očito je bila nestrpljiva. Sada su konačno stigle doma, nakon 35 dana. Po njih je u bolnicu došao Nenad.

– Još sam krajem lipnja, nakon redovitog pregleda, iznenada zadržana na mirovanju i čuvanju trudnoće. Nismo očekivali ovakav scenarij, ali nasreću, Kaja je ozbiljna lavica i sve je ispalo dobro – ispričala je Janjić za magazin Story.

– Najteže mi je pala preduga odvojenost od prvog djeteta i supruga koji me zbog pandemije i epidemioloških mjera nisu smjeli posjećivati, niti je suprug mogao biti na porođaju kao prvi put. Srce mi je doista bilo na izdisaju zbog nedostajanja i tuge što ne mogu biti s njima ili ih barem vidjeti, zagrliti dijete – dodala je glumica.

Nakon poroda Nataša je objavila prvu fotografiju s Kajom.

– I tako danas iznenada. Kompletirali smo vlastiti svemir – napisala je Nataša na Instagramu na dan kada je rodila.

Glumica je uoči Valentinova podijelila sretnu vijest i napisala na društvenim mrežama kako njoj i Nenadu u obitelj stiže prinova.

Par je u prosincu prošle godine proslavio prvu godišnjicu braka. Upoznali su se 2017. preko zajedničkih prijatelja, voditeljice Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja Pašalića. Nataša je vezu od javnosti sakrila tako da je često izbivala iz Hrvatske.

To je ljeto provodila vrijeme s Nenadom putujući po Španjolskoj i Portugalu. Tamo su shvatili kako su stvoreni jedno za drugo, a nekoliko mjeseci nakon povratka u Hrvatsku su se i vjenčali.

Facebook Komentari