Kim i Kanye ostavili djecu baki i pobjegli na odmor spasiti brak

Starleta Kim Kardashian (39) i njen suprug, reper Kanye West (43) pobjegli su skupa na odmor kako bi spasili brak, pišu strani mediji. Par se vjenčao u Italiji 2014. godine i žele učiniti sve što je u njihovoj moći da bi ostali skupa. Najviše im je stalo da se pomire zbog četvero djece, pišu 24sata.

Kanye je isticao kako će se razvesti, ali Kim o toj temi nikad nije progovorila. Na Kanyeove ispade na predizbornom skupu za američkog predsjednika rekla je kako joj je suprug divan, ali da ima bipolarni poremećaj. West je, podsjećamo, rekao kako su on i Kim htjeli pobaciti najstariju kćer, a i otkrio grozote koje im je priredila starletina majka i glava u obitelji, Kris Jenner (64).

Na odmoru će par biti nekoliko dana, ali nije isključeno i da će produžiti ljetovanje ako ne uspiju izgladiti sve nesuglasice u tako kratkom roku.

Javnost prati svaki korak Kardashianki i Jennerica, ali ovoga puta neće moći vidjeti fotografije para jer s njima ne idu čak ni snimatelji koji inače zabilježe svaki kadar, a mi saznamo sve što im se događalo u novim epizodama realityja.

Djecu su supružnici ostavili na čuvanje kod obitelji, kako bi se u potpunosti mogli posvetiti jedno drugome.

Djevojčicu North (7) i sina Sainta (4) rodila je Kim, a kćer Chicago (2) i dječaka Psalma (1) surogat majka.

Facebook Komentari