Nema više skrivanja: Bruno Petković ljubi bivšu ženu našeg poznatog nogometaša

Prije nešto više od dva mjeseca kuloarima je potekla glasina kako je 25-godišnji Bruno Petković oteo srce diplomiranoj ekonomistici i voditeljici Ivi Šarić, bivšoj supruzi umirovljenog nogometaša Jerka Leke, a o detaljima njihove veze izvijestio je izvor za Story.hr.

Oni su, prema tvrdnjama izvora, zajedno već pet mjeseci te su donedavno ljetovali u Betini na Murteru. Osim toga, tvrdi kako se Bruno odlično slaže s Ivinim bivšim duprugom koji je dio odmora proveo s Ivom i njezinim novim dečkom. Njima su se pridružili i Luis Ibanez i njegova supruga Matea te njihovi sinovi Thiago i Mathias koji se inače ljeti druže i igraju s djecom Ive i Jerka, prenosi Večernji.

Podsjetimo, bivša manekenka Iva Šarić ex. Leko (31), bila je u braku s nogometašem Jerkom Lekom od 2012. godine. Osvojila ga je 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je imala 19 godina, a Jerko 32 godine. Prije tri godine počelo se pisati o njihovom razvodu, ali tek su u ožujku 2018. odlučili priznati kako su se razišli. U braku su dobili dvoje djece, sinove Carlosa (7) i Leona (5).

S druge strane, iza Brune je višegodišnja veza s manekenkom Teom Slavicom, za koju mnogi tvrde da Iva podsjeća izgledom na nju, kojoj je kraj došao u listopadu prošle godine. Tada nam je Slavica rekla da je “od sada Bruno Petković slobodan dečko”. Nakon što smo ju upitali o razlozima prekida rekla nam je kako “ne želi davati komentare na svoju bivšu vezu”, čime nam je potvrdila da je između njih zaista gotovo. Kontaktirali smo i Petkovića koji nam također nije htio davati nikakve komentare vezane uz prekid s Teom Slavicom.

Nekoliko sati kasnije, i s njegovog su Instagram profila nestale njihove zajedničke fotografije. O Ivi i Bruni počelo se pisati kada su u svibnju dva vikenda zaredom viđeni zajedno u jednom zagrebačkom restoranu, a potom i na privatnoj večeri gdje su sjedili zajedno ne skidajući osmjehe s lica.

Facebook Komentari