Na groblju u Palovcu osvanuo grafit: Smiljana nije kriva! Jasminu je ubio netko drugi

Na mrtvačnici u Palovcu nepoznata osoba u ponedjeljak je ispisao crvenim slovima grafit koji je u međuvremenu prebojan bijelom bojom, a čiji se sadržaj odnosi se na ubojstvo Jasmine Dominić, 21-godišnje Palovčanke. Za to je ubojstvo njezinoj sestri Smiljani Srnec (45) 24. lipnja izrečena nepravomoćna presuda od 15 godina zatvora, piše Jutarnji.

Čitatelj koji je dojavio informaciju tvrdi da je natpis povezan s ubojstvom Jasmine Dominić, a kako kaže, autor je natpisom poručio da je ubojica netko drugi, a ne Jasminina sestra Smiljana Srnec.

PU međimurska potvrdila je informaciju o incidentu na palovačkom groblju.

Kako se doznaje, grafit je prvi uočio Ivica Dodlek, pogrebnik i vlasnik cvjećarne Iris, te je pozvao policiju koja je obavila očevid i traga za počiniteljem.

– Ma to je smiješno. Odmah se vidjelo da je to morala pisati neka mlađa ženska osoba – rekao je jedan mještanin Palovca.

Mrtvačnica je nedavno svježe oličena bijelom bojom, šteta je oko pet tisuća kuna, a hoće li policija otkriti počinitelja pokazat će vrijeme. Kako kažu mještani, majka Smiljane Srnec i Jasmine Dominić, Katarina Dominić u Palovcu je, ali je mještani izbjegavaju i ne razgovaraju s njom.

Facebook Komentari