Lana Jurčević pokazala celulit: Uprasila sam se

– Znam da nije neka bitna tema, ali uprasila sam se i imam hrpu celulita – započinje 35-godišnja Lana Jurčević svoj novi Instagram video upućen svim ženama, piše Jutarnji.

Zagrebačka pjevačica trenutačno je na ljetovanju u Splitu i video je snimila na plaži, odjevena u narančasti bikini.

– Želim samo reći da smo svi ljudi i da su nesavršenosti OK dok god se mi dobro osjećamo s njima – nastavlja Lana u videu.

U kratkom videozapisu pokazala je svoj trbuh i celulit, a poručila je da se ne srami i da se niti jedna žena ne bi trebala sramiti svojih nesavršenosti.

– Drage moje žene, osjećajte se sada dobro, kada se više ne budete osjećale dobro, malo ćemo se pomučiti i riješit ćemo to – zaključuje La Lana.

Videozapis popratila i fotografijom iz kupaonice snimljenom s leđa kako bi pokazala svoj celulit, a objavila je i poduži post objasnivši što ju je nagnalo na ovaj potez, neobičan za celebritije koji se trude u javnosti održati sliku savršenog života i prikazati izgled bez ijedne mane.

Cijeli život sam se bavila sportom i bila fit, sve je bilo na svom mjestu, nije trebao ni photoshop. U svijetu gdje su savršenosti bile neophodne za uspjeh, vjerujem da su nesavršenosti danas, upravo ono što nas čini stvarnima i bliskim vama koji čitate. Svoj fizički izgled sam stavila na sporedno mjesto, prioritete dala nekim drugim stvarima… Više sam se posvetila poslu, stvaranju i kreativnosti, nego ‘peglanju’ nedostataka”, piše Lana.

Nastavlja opisujući svoja iskustva, treutke kada se osjećala neugodno zbog svog izgleda.

“Neke od nas cijeli život pate da dosegnu slike s Instagrama, iz časopisa… a neke su već dio tog svijeta (evo me) i ako slučajno nisi takav kakav se očekuje da budeš: ‘savršen’ opet nije dobro.

Možda je čak i gore, jer je uvijek tisuću očiju uprto u tebe. Iako su me sto puta poskrivećki snimali i fotkali na plaži, (btw nikad mi to nije bilo ugodno, ali više zbog neimanja privatnosti), ali ove godine (u dan i pol mog ljetovanja), bilo mi je neugodno. Jer ajme, kakva ću ispasti na tim slikama… Nemam kontrolu nad tim, snimali su me iz bazena, pa s ležaljki, imali moje snimke u svojim telefonima, i tko zna gdje je to završilo…

Onda mi je pukao film i odlučila sam snimiti ovaj video. Jer znam da vas je stotine i stotine tisuća koje imaju taj ‘problem’. Ne osjećamo se dovoljno dobro u svojoj koži. Sram nas je ponekad. A nekad i često. Možda smo realne u procjeni, možda nismo, ali hej, ipak je to moja koža. Jedina koju imam. Bar je glatka ako ništa drugo”, istaknula je Lana.

Nastavila je s porukom ženama i potom pokrenula kampanju.

“Želim li to mijenjati? Želim. Ali ne da udovoljim ikome, osim SEBI. Želim se posvetiti više svom zdravlju, organizmu, vježbati… a to samo po sebi donosi rezultate. U estetskom smislu. Do tada – ‘ajmo se prihvatiti kakve jesmo i jednostavno si nekad dati oduška i ne osjećati grižnju savjesti. Treba ponekad i sebi oprostiti!

Podijeli i ti svoju priču ako želiš… Bilo u komentar ili jednostavno objavi ‘pravu sliku’ sebe i stavi #StvarnaJA”, napisala je Lana.
Objava je u vrlo kratkom roku dobila više od 10.000 lajkova i stotine komentara, a žene su polako krenule na svojim Instagram profilima objavljivati svoje ‘stvarne slike’ uz hešteg koji je Lana spomenula.

“Ovo su vremena u kojima se trebamo podržavati, pogotovo jedna drugu. Ja sam za to da se borimo za ovakve teme, ali ne mogu sama… treba mi vaša pomoć”, pozvala je Lana sve svoje pratiteljice.

Facebook Komentari