RTL-ova voditeljica Ana Radišić ima novog dečka

Ana Radišić (32), voditeljica RTL-ove emisije Exkluziv na društvenim mrežama objavila je fotografiju s novim dečkom, Osječaninom Juricom Baraćem, pišu 24sata.

– Ljeto 2020., volim te – napisala je Radišić pokraj fotografije, a u komentarima su joj prijatelji odmah čestitali i dodali kako im je drago da je konačno službeno.

– Jako ste slatki – napisali su pratitelji.

Vlasnik je agencije za sportski marketing i menadžment, a posljednjih 11 godina u rodnom gradu je organizirao niz sportskih događaja, piše Večernji list. Ana je prije Baraća bila u vezi s pravnikom Dragomirom Budimirom. Prvi su put zajedno viđeni 2015. godine, a prekinuli su 2017. godine, no nakon godinu dana obnovili su vezu.

Prije RTL-a Riječanku smo gledali kao urednicu, voditeljicu i novinarku na CMC televiziji. Prvi dani u ‘Exkluzivu’ bili su, rekla nam je, prilično dinamični.

– Mogu reći da mi se život u sedam dana okrenuo naglavačke. Počela je emisija, a onda sam postala diplomirana pravnica. Bilo je jako puno posla i obveza ovih dana, no istodobno sam sretna i ponosna. To su, u konačnici, predivne stvari – rekla je Ana i zaključila kako joj se studiranje malo odužilo, ali to je zato što je od prvog dana radila.

– Već sam deset godina u ovom poslu pa je i to utjecalo na duljinu studija – pojasnila je svojedobno. Ana se obožava baviti sportom i to čini neovisno o godišnjem dobu. I ove godine UNICEF želi okupiti što više zvijezda na Mliječnoj stazi kako bi osigurali podršku djeci s teškoćama u razvoju u Hrvatskoj, a toj akciji, kao i mnogim drugima, pridružila se i Ana.

Facebook Komentari