Neviđena farsa u Austriji, menadžer Filipa Hrgovića poludio: Ovo je sramota

Veliki skandal dogodio se u posljednjem kolu austrijske druge lige. Ried i Klagenfurt bili su izjednačeni na prvom mjestu uoči zadnjeg kola, s time da je Ried imao bolju gol-razliku za jedan gol, dok samo prvoplasirana momčad ide u Bundesligu.

Klagenfurt je protiv Wackera slavio sa 6:1, a Ried je momčad Floridsdorfa dobio s čak 9:0, a način na koji su to napravili izazvalo je buru kod njihovih rivala. Floridsdorf je igrao s kombiniranom momčadi, tijekom utakmice su u igru ulazi tinejdžeri, a cijela se ekipa nije baš previše trudila.

– Mi zabijemo gol, ali onda odmah Reid postigne gol. Vrlo zanimljivo – rekao je trener Klagenfurta. U Reidu nisu komentirali ovaj susret, no oglasili su se iz Klagenfurta. – Svjesni smo da smo razočarali mnoge ljude jučerašnjim nastupom. Ispričavamo se zbog opuštenog i neprofesionalnog nastupa naše momčadi. U danima i tjednima koji dolaze intenzivno ćemo analizirati sve što se dogodilo.

A bosanski Hrvat Željko Karajica, jedan od vodećih ljudi u Austriji Klagenfurt, bio je ljutit. – Kakva farsa. Sramota! A Savez šuti?! Ali mi nećemo šutjeti. Tražimo istragu i poništenje utakmice koja je u jednoj sramotnoj večeri bacila ljagu na cijeli austrijski nogomet, a nama nanijela nedopustivu nepravdu – rekao je Karajica koji je inače i menadžer našeg boksača Filipa Hrgovića, piše Večernji.

Facebook Komentari