Krstanović: U Belupu govore da su me očekivali na pripremama, a nitko mi nije rekao da dođem

Htio sam se prijaviti u Koprivnicu, premjestiti se tamo, ali nisam mogao zbog nekih poslovnih prostora koje imam u Zagrebu. Očekivao sam da ću s Belupom potpisati novi ugovor, ali od toga izgleda neće biti ništa – govori Ivan Krstanović, pišu 24sata.

On je prije nešto više od dva tjedna zabio stoti gol u HNL-u. Činilo se kako će karijeru završiti u Belupu i kako će tamo odigrati još godinu-dvije, ali…

– Na odmoru sam u Hercegovini. Pročitao sam da je trener Stipić rekao kako me očekivao na početku priprema, a mene iz kluba nitko nije nazvao. Pa kako da dođem, kad mi je ugovor istekao. Nisu mi ni rekli dođi ili nemoj doći, a logično je da ne idem u Koprivnicu ako nemam potpisan ugovor – rekao je Krstanović i dodao:

– Vidjet ću gdje ću nastaviti karijeru. Zasad nema ništa konkretno. Još mnogo klubova i ne zna da sam slobodan igrač.

Stoti gol zabio je iz penala protiv Intera u pobjedi Slaven Belupa 3-1. Ispod dresa je već nekoliko kola bila spremna majica na kojoj su fotografije supruge, sina i kćerkice.

U rodnom se Tomislavgradu zaljubio u nogomet. Oni koji su igrali na travnjaku u tom gradu, znaju što je pravi, prirodni travnjak. Kao tepih. No, Popu su prijatelji i poznanici nagovarali da se bavi drugim sportom. Visok je 1,96.

– Jasno, htjeli su da se zbog visine bavim košarkom. Svi su mi govorili da budem košarkaš, a eto ja sam nogometaš i zabio sam sto golova u hrvatskoj ligi. Znači, pogodio sam s odabirom sporta – uz osmijeh je rekao Krstanović nakon stotoga gola i dodao:

– Nije da nisam bio dobar u košarci, dominirao sam zbog visine. Igrali smo na školskom igralištu, ali moja je želja bila jasna, samo nogomet.

Facebook Komentari