Brutalno premlaćivanje ispred kluba u Makarskoj, zaštitari cipelarili dva gosta

Ispred kluba Makarana u Makarskoj došlo je do brutalne tučnjave u kojoj su zaštitari tvrtke Bilić-Erić brutalno pretukli dva gosta, piše Jutarnji.

Unajmljeni da čuvaju prostor kluba, zaštitari su divljački cipelarili goste na plaži pred objektom, a snimka tog premlaćivanja kruži društvenim mrežama.

GOSTOLJUBIVOST MARAKANE

GOSTOLJUBIVOST MARAKANE Ovaj vikend su redari iz Makarane bili raspoloženi. (Jedna osoba već leži na podu dok druga pokušava zaustaviti čopor, zatim su junaci pretukli i njega)

Gepostet von Dnevna doza makarskog nereda am Sonntag, 2. August 2020

Na njoj se može vidjeti kako desetak osoba udara dvojicu pogrbljenih na podu koji se rukama trude zaštiti glavu od salve udaraca.

Policijske uprave Splitsko-dalmatinska za 24 sata dobila je potvrdu da je jučer u ranim jutarnjim satima pružena pomoć napadnutom.

– Zaprimili smo dojavu da je liječnička pomoć pružena muškarcu koji je oko 2.30 sati napadnut u noćnom klubu u Makarskoj te provodimo mjere i radnje Iz nadležnosti policije s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti događaja – poručuju iz policije. Bude li bilo potrebe, prikupljat će snimke i vještačiti ih.

Iz Uprave Bilić-Erić securityja za 24 sata tvrde da je “cipelarenju” prethodio napad nekoliko posjetitelja na njihovog zaštitara na ulazu.

– Oni su isprovocirali sukob, a zatim je jedan od njih bokserom udario zaštitara koji mu je zapriječio ulaz u klub – kažu iz te tvrtke i dodaju da su djelatnike uključene u ovaj događaj suspendirali s radnih mjesta redara u klubu, dok će se protiv njih provesti disciplinske mjere nakon što se utvrde dodatne činjenice.

Facebook Komentari