Lucija Lugomer pokazala liniju u badiću 6 mjeseci nakon poroda

Plus size manekenka i influencerica Lucija Lugomer (26) rodila je sina Leona prije šest mjeseci, a sad je pokazala liniju u kupaćem kostimu. Pozirala je u bijelom bikiniju te progovorila o ‘nesavršenosti’, pišu 24sata.

– Otkad je popularno živjeti savršenim životom? Što je to savršenstvo uopće? Postoji li savršenstvo? Ja na savršenstvo gledam kao na osjećaj ugode, na što god se on odnosio – govori Lucija.

Poručila je pratiteljima da svoj glas na društvenim mrežama želi maksimalno iskoristiti.

– Namjerno sam ukomponirala baš ovaj tekst uz ovu sliku kako bi vidjeli da ‘nesavršenstvo’ postoji. Kako je to sasvim normalan i prirodan osjećaj u čovjeku. Tu smo da naučimo, da se borimo iz dana u dan i pokupimo još pokoju dobru dušu uz put koja će nas htjeti saslušati i razumjeti te možda proživjeti skupa s nama pokoji osjećaj nesavršenstva – zaključila je Lugomer.

Ispod fotografije nije nedostajalo komplimenata na račun njezine linije.

– Savršenstvo. Napokon jedna realna slika među tisućama ispeglanih zbog kojih se uvijek pitam pa dobro zar samo ja imam trbuščić i malo više masnoće? Što sa mnom nije u redu? Hvala do neba za ovu sliku – glasi jedan od komentara.

Lucija je nedavno otkrila kako se u trudnoću udebljala svega 3,5 kilograma i da joj je trbuh nakon poroda ravniji nego ikad.

Facebook Komentari