1.3 C
Zagreb
Naslovnica Hrvatska FOTO Dronovi, helikopter: HGSS traga za dvoje nestalih na Biokovu i kod...

FOTO Dronovi, helikopter: HGSS traga za dvoje nestalih na Biokovu i kod Knina

Tijekom noći u nedjelju zbog objektivnih okolnosti, akcija je obustavljena i nastavljena je danas. Kao i dan ranije, u pomoć HGSS-u angažiran je helikopter, a tu su i spasitelji na terenu, te sedam dronova, piše N1.

Potraga za nestalim stranim državljaninom na Biokovu obustavljena je preko noći i nastavila se jutros u sedam ujutro. HGSS ima spreman i helikopter, koji je zbog lošijih vremenskih uvjeta, tj. bure, trenutno na čekanju. Na terenu je 30 ljudi.

Stranog državljanina traže na najstrmijem dijelu planine Biokovo podno vrha Svetog Ilije, njegovoj posljednjoj poznatoj lokaciji.

“Strani je državljanin s planine supruzi poslao nekoliko fotografija, no već se neko vrijeme ne javlja. Zabrinuta supruga inicirala je potragu”, kazao je pročelnik HGSS-a Makarska Ante Kukavica za medije.

U subotu je pokrenuta i potraga kod Knina. Šibenski HGSS traga za 50-godišnjom osobom u Strmici kod Knina, koja je u trenutku nestanka imala na sebi crne hlače, svijetlu košulju i crnu obuću.

Za tom osobom na terenu su u potrazi 10 članova HGSS-a s tri vozila, a angažirali su i dronove, opremljene termovizijskim kamerama.

Najnovije

Još iz rubrike