Našli tijelo muškarca u Dunavu

Foto: HGSS Požega, ilustracija

Vidjeli smo kako nešto pluta u vodi, čovjek koji mu je bio najbliži otišao je s brodicom kako bi ga izvukao na obalu, priča stanovnik Borova sela koji je među prvima koji su vidjeli da tijelo čovjeka pluta u vodi, pišu 24sata.

– Nije bio baš ugodan prizor, čovjek ga je uspio nekako povući u svoj brod. Brzo je i policija došla, ali skupila se i obitelj nesretnog čovjeka jer svi pretpostavljamo o kome je riječ – ispričao je svjedok.

PU Vukovarsko-srijemska potvrdila nam je da su u Borovom selu u Dunavu pronašli mrtvo tijelo muškarca, no nisu htjeli sa sigurnošću govoriti o kome se radi jer je očevid još uvijek u tijeku.

Prisjetimo se, u četvrtak je u popodnevnim satima nestao 69-godišnjak iz Borova koji je posljednji put viđen oko 13.30 sati u predjelu ‘Smrčeva skela’ kada je izjavio da će preplivati Dunav i otišao nizvodno radi pronalaska pogodnog mjesta za ulazak u rijeku.

Policija je već dva dana pretraživala to područje ne bi li pronašli čovjeka, a u petak su se u potragu priključili i pripadnici HGSS-a.

Facebook Komentari