Kyrgios uzvraća: Dosadan mi je tvoj naporni tenis. Možda ti čak naraste taj kikiriki od mozga

Ti ćeš nekome davati lekcije, Kyrgiose? Toliko ti je dosadno? Ili si toliko pijan?, napisao je ošto hrvatski tenisač Borna Ćorić na svome Twitteru kada ga je Nick Kyrgios, australski tenisač pitao ‘Ima li kamenje u glavi’ zato što je podržao Adria Tour u Zadru, pišu 24sata.

– Još jednom. Sprdaš se s globalnom pandemijom. To pokazuje da ti je nivo zrelosti šampionski. Bit će lijepo vidjeti te sljedeći put da vidimo je li taj tvoj kikiriki mozak narastao – poručio mu je Nick u jednom komentaru, a uz to napisao:

– Ali da, dosadno mi je od tvog dosadnog tenisa i osobnosti koji ne donose ništa ovome sportu – stoji u twittu.

Podsjetimo, Borna Ćorić je sudjelovao na teniskom spektaklu Adria Tour, koji je organizirao prvi tenisač svijeta – Novak Đoković. Ipak, pred finalni meč u Zadru, ispostavilo se da je Dimitrov zaražen korona virusom, a nakon što su se i drugi sudionici testirali, ispostavilo se da ih ima i više.

Supružnici Đoković, Goran Ivanišević, drugi treneri, a među inima i Borna Ćorić bili su zaraženi koronom. Kontroverzni Kyrgios im se svima samo smijao, kao da je to jedva dočekao, te ih je žestoko kritizirao i držao prodike gdje god je stigao.

Dodajmo da Borna nije osjećao nikakve simptome te je trenirao za vrijeme izolacije kako bi ostao u formi. Sada mu slijede naporni treninzi jer bi se krajem kolovoza trebala nastaviti teniska sezona, ali i dalje je sve neizvjesno zbog korona virusa.

– Nemam koronu i sretan sam što sam natrag na terenu. Dobar je osjećaj ponovno trenirati na otvorenom – napisao je Ćorić koji je objavio fotografiju s teniskog terena.

Facebook Komentari